Turska Serija – Kaçak Gelinler | Odbegle neveste epizoda 1

Lijepa, skromna i iskrena Kainat (Deniz Baysal), ljepotica iz visokoga društva Šebnem (Selin Şekerci) i Almilla (Açelya Topaloğlu), čvrsto povezana s mističnim vjerovanjima. Putevi se ovih triju djevojaka iz Izmira, koje se uopće ne poznaju, križaju na zračnoj lici Adnan Menderes u Izmiru kamo su sve tri dospjele da budu na vlastitim vjenčanjima. Ove će ...

Turska Serija – Kaçak Gelinler | Odbegle neveste epizoda 1

Lijepa, skromna i iskrena Kainat (Deniz Baysal), ljepotica iz visokoga društva Šebnem (Selin Şekerci) i Almilla (Açelya Topaloğlu), čvrsto povezana s mističnim vjerovanjima.

Putevi se ovih triju djevojaka iz Izmira, koje se uopće ne poznaju, križaju na zračnoj lici Adnan Menderes u Izmiru kamo su sve tri dospjele da budu na vlastitim vjenčanjima.

https://www.youtube.com/watch?v=kT-kqJAVdVY

Ove će tri nove prijateljice završiti u Istanbulu, mjestu koje će postati sjedište njihovih snova, ideala i ljubavi. Upravo će tamo, kamo su došle kako bi pronašle pravu ljubav, doživjeti slučajnosti, poteškoće, dane kojima neće biti kraja, ali i potpuno novi, romantični i šareni život s beskrajnim avanturama.

Redatelj: Kerem Çakıroğlu

Glumci: Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Fırat Albayram, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe, Cihan Yenici

By: TV Exposed