Turska serija – Polje Lala | Lale Devri epizoda 16

Pokušavajući pobjeći od Nedžipa, Lala doživi prometnu nesreću. Nedžip, koji je i razlog nesreće, ujedno je i jedini svjedok. Ne zna što da radi kada vidi auto koji se strmoglavio. Dok se sve ovo događa, svi traže Nedžipa na svadbi. Zet je odjednom nestao. Činar misli da je pregrubo postupio prema Lali te se odluči ...

Turska serija – Polje Lala | Lale Devri epizoda 16

Pokušavajući pobjeći od Nedžipa, Lala doživi prometnu nesreću.

Nedžip, koji je i razlog nesreće, ujedno je i jedini svjedok. Ne zna što da radi kada vidi auto koji se strmoglavio. Dok se sve ovo događa, svi traže Nedžipa na svadbi. Zet je odjednom nestao.

Činar misli da je pregrubo postupio prema Lali te se odluči vratiti na svadbu kako bi razgovarao s njom, međutim na povratku još ne zna što ga čeka. Lalino stanje, koja je ostala u autu prilično je ozboljno. Nakon što je došla pomoć i što su se puno pomućili, izvukli su ju iz automobila.

Kada vidi da je Lala ukrcana u kola hitne pomoći, Nedžip se odluči vratiti na svadbu, a istovremeno je i odlučan u tome da nitko ne sazna kako je upravo on razlog nesreće. Vijest o nesreći dođe na svadbu pa svi potrče prema bolnici.

Lalino je stanje jako loše te ako odmah ne djeluju, ili će izgubiti Lalu, ili njezinu bebu. Doktori žele da Činar što prije napravi izbor između kćeri i žene.

Istovremeno kreće istraga pa Nedžip požuri ukloniti dokaze. Činar napravi najtežu odluku svoga života te s nadom čeka dobre vijesti od doktora.

Seriju sa prevodom mozete gledati OVDE

By: TV Exposed