Turska Serija – Suskunlar | Tihi momci

Tihi momci je turska televizijska dramska serija zasnovana na istinitim događajima. Serija je stekla veliku popularnost i emitovana je u preko 30 zemalja. Producent serije je Timur Savci, a režiseri su M. Çagatay Tosun, Umur Turagay, Cagrı Vila Lostuvali i Hatice Memis. Snimljeno je dve sezone i 28 epizoda. Prosečno trajanje epizode je 90 minuta. ...

Turska Serija – Suskunlar | Tihi momci

Tihi momci je turska televizijska dramska serija zasnovana na istinitim događajima. Serija je stekla veliku popularnost i emitovana je u preko 30 zemalja.

Producent serije je Timur Savci, a režiseri su M. Çagatay Tosun, Umur Turagay, Cagrı Vila Lostuvali i Hatice Memis. Snimljeno je dve sezone i 28 epizoda. Prosečno trajanje epizode je 90 minuta.

Uloge:

  • Murat Yıldırım kao Ecevit Oran
  • Sarp Akkaya kao Bilal Tutkun
  • Guven Murat Akpınar kao Ibrahim Kene
  • Tugay Mercan kao Zeki Sinanlı
  • Aslı Enver kao Ahu Kumral

Radnja serije:

Serija koja govori četiri prijatelja koji su kao deca osuđeni na brzo odrastanje preko noći. Četiri mališana koja nisu držala ni do čega, osim do sebe samih su ćutala godinama. Sada je vreme da progovore i da se čuje njihov glas. Rođeni i odrasili u naselju poznatom kao „Kuyudibi“, četvorici prijatelja kao četiri brata, Ecevit, Bilal, Ibrahim i Zeki u jednom trenutku ulaze u potpuno novi svet, a njihovo djetinjstvo nestaje u trenutku. Četvorka odrasta preko noći, a ono što sledi žele zaboraviti uz obećanje da se više nikad neće videti.

Godinama kasnije, jedan krši obećanje i ponovo postaju ujedinjeni. Ecevit, Bilal, Ibrahim i Zeki uz pomoć jedine djevojke njihova djetinjstva, Ahu, kreću u osvetu. Međutim, moraju pronaći i odgovore na neka pitanja. Šta u stvari traže? Osvetu, ljubav ili prijateljstvo?

By: TV Exposed