Iznenađenje za obožavatelj(ic)e Çağataya Ulusoya i Arasa Buluta İynemlija

Vrlo rado gledana serija „Ičerde“ vraća se od ponedjeljka 4. maja na male ekrane turske televizijske kuće Show. Serija je re-make popularnoga američkoga filma „The Departed”. Producent je Kerem Çağatay, a redateljsku je palicu držao poznati turski redatelj Uluç Bayraktar. Serija se prikazivala od 19.9.2016. godine, a finalna epizoda prikazana je 19.6.2017. godine. Riječ je ...

Iznenađenje za obožavatelj(ic)e Çağataya Ulusoya i Arasa Buluta İynemlija

Vrlo rado gledana serija „Ičerde“ vraća se od ponedjeljka 4. maja na male ekrane turske televizijske kuće Show. Serija je re-make popularnoga američkoga filma „The Departed”.

Producent je Kerem Çağatay, a redateljsku je palicu držao poznati turski redatelj Uluç Bayraktar. Serija se prikazivala od 19.9.2016. godine, a finalna epizoda prikazana je 19.6.2017. godine.

Riječ je o seriji od jedne sezone, a imala je ukupno 39 epizoda. Bila je to serija koja se za vrijeme prikazivanja puno gledala, a više-manje sve epizode imale su ogroman uspjeh i na društvenim mrežama.

Sarp Yilmaz završio je policijsku akademiju kao prvi u generaciji. Serija započinje njegovom proslavom diplomiranja. I Sarpov brat Umut koji je ranije bio otet, školuje se u istoj školi pod imenom Mert. Mert se zahvaljujući Melek koja mu je ušla u život spasio života na ulici te počeo s policijskom akademijom.

Životi Sarpa i Umuta obilježeni su velikom tragedijom kada im je otac odveden u lisičinama zbog zločina koji nije bio počinio. Pošto je otac završio u zatvoru, kada je još uz to i Umut otet, veza među dvojicom braće potpuno se raskinula, sve dok puno godina kasnije obojica ne završe u istoj policijskoj akademiji, ne znajući jedan za drugog. Na ceremoniji Policijske akademije Sarpov profesor Jusuf Kaja očita Sarpu lekciju pokazujući mu koliko mu je otac zločest bio. Kada Sarp u posljednji tren sazna da će biti izbačen iz akademije, na ceremoniji uperi oružje u profesora te kasnije završi u zatvoru.

By: TV Exposed