Turska Serija – Yeni hayat | Novi život [NOVA SERIJA]

Serija Novi život (tur. Yeni hayat) jedna je od onih čije je snimanje zbog pandemije koronavirusa odgođeno. Ipak, od produkcijske su kuće napokon došle i pozitivne vijesti. Prve dvije epizode serije su već snimljene te se očekuje da će u julu i augustu započeti snimanje pa kasnije i prikazivanje ove nove serije. Redatelj je Ömer ...

Turska Serija – Yeni hayat | Novi život [NOVA SERIJA]

Serija Novi život (tur. Yeni hayat) jedna je od onih čije je snimanje zbog pandemije koronavirusa odgođeno.

Ipak, od produkcijske su kuće napokon došle i pozitivne vijesti. Prve dvije epizode serije su već snimljene te se očekuje da će u julu i augustu započeti snimanje pa kasnije i prikazivanje ove nove serije. Redatelj je Ömer Özgüner, a scenaristica Elif Usman. Osim toga, redateljsku palicu drže i Cem Özduru i Başak Soysal.

Tema serije: Nova se poslovna prilika pruža kapetanu Adamu, koji živi sretan život sa suprugom Nevin te kćeri Edže, a koji je napustio Specijalne snage. Zadatak mu je štiti mladu Jasemin, suprugu bogatog i moćnog poslovnog čovjeka Timura. Prihvativši tu ponudu, Adam i njegova obitelj ulaze u potpuno im stran svijet, međutim priča Adema i Jasemin koji se na početku nisu podnosili, prelazi kasnije u strastvenu ljubav što će ih oboje iznenaditi. Nemoguća je to ljubav, ali od zaljubljivanja ne uspijevaju pobjeći. Nevin, Ademova supruga, mora otkriti koliko daleko treba otići kako bi ne bi izgubila supruga i kako bi sačuvala obitelj. Adamu i Jasemin ispit je ljubav, a Nevin i Timuru izdaja.

Glumci i likovi u seriji:

Serkan Çayoğlu (Adem Şahin), Nilperi Şahinkaya (Nevin Şahin), Melisa Aslı Pamuk (Yasemin Karatan), Begüm Akkaya (Fatma Karagöz), Nisa Sofiya Aksongur (Ece Şahin), Furkan Kalabalık (Fatih Yılmaz), Ayşe Tunaboylu (Nesibe Toprak), Tayanç Ayaydın (Timur Karatan).

By: TV Exposed