Turska serija – Lale Devri epizoda 11

Za Lalu, koju više od svega zanima razlog samoubojstva njezina oca, anonimno pismo koje je dobila biva prilično iznenađujuće. Sama mogućnost da je netko iz obitelji krivac za to shrvala ju je, tako da odluči tražiti pomoć od Činara. Ona i Činar odlučni su zajedno riješiti tajnu koja stoji iza toga događaja te kreću u ...

Turska serija – Lale Devri epizoda 11

Za Lalu, koju više od svega zanima razlog samoubojstva njezina oca, anonimno pismo koje je dobila biva prilično iznenađujuće. Sama mogućnost da je netko iz obitelji krivac za to shrvala ju je, tako da odluči tražiti pomoć od Činara.

Ona i Činar odlučni su zajedno riješiti tajnu koja stoji iza toga događaja te kreću u akciju. Ješimin prvi radni dan u Ilgaz Holdingu bit će pravi fijasko jer ništa neće biti onako kako je planirala. Veliko iznenađenje čeka Ješim u holdnigu. Veza između Mehmeta i Edže napreduje velikom brzinom, a cijela ta situacija neće biti nimalo laka za Zumrut.

Kada vidi nekoliko stvari, Lala što pokušava riješiti misterij očeva joj samoubojstva, ostat će potpuno zbunjenja. Nedžip kaže Činaru da su razlog smrti Lalina oca neprimjerene Zumrutine fotografije. Odluče skrivati tu istinu od Lale koja je istovremeno trudna i proživljava teške trentuke.

I dok ona i dalje nastavlja svoje istraživanje, uspije otkriti očevu tajnu kasu. Dokumenti koji se pojave u toj kasi odvest će vezu između Lale i Činara u potpuno drugome smjeru.

By: TV Exposed