Elcin Sangu o novoj seriji i (ne)uspehu prethodnih projekata

Turska glumica Elcin Sangu dala je novi intervju turskim medijima. U njemu je govorila o svom novom projektu u kom će se pojaviti ali i o prethodnim ulogama.

Elcin Sangu o novoj seriji i (ne)uspehu prethodnih projekata

Foto Credits: Haberler

Elcin Sangu je najavila da se priprema za povratak na set. Ona će u narednom periodu tumačiti lik po imenu Ceyda u novoj TV seriji Yalancilar ve Mumlari / Lažovi i sveće. Novinari su joj potom postavili pomalo škakljivo pitanje, ali je glumica imala spreman odgovor. Jedan od pripadnika medija ju je upitao zbog čega u poslednje vreme ne uspeva da pronađe neku hit seriju koja će ostvariti zapažen uspeh. Elcin je rekla da je to tako u njihovom poslu. Jednostavno neke serije postanu hit, neke ne. Uspeh nekog projekta zavisi od mnogo faktora, mnogo toga treba da se poklopi. Ona je na to navikla. Teško je pronaći zaista dobar scenario i dobru priču u seriji, smatra glumica.

Snimanje nove serije Elcin Sangu će započeti u septembru. Tada će biti poznato i kada nas očekuje premijera ove nove turske serije. Glumica će u tom projektu imati i novu boju kose. Uloga u seriji Yalancilar ve Mumlari će joj biti dvanaesta u karijeri.

NOVO - Nova turska istorijska serija Sultan Saladin / Sultan Selahhadin Ayyubi

 By: Milt-TV Exposed