Kadir Dogulu zatražio podršku fanova zbog serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći!

Okupljajući par Kadir Dogulu i Neslihan Atagul u glavnim ulogama ponovo nakon nekoliko godina, serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći izazvala je veliko uzbuđenje posebno među obožavaocima dvojca dok je još bila u fazi priprema.

Kadir Dogulu zatražio podršku fanova zbog serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći!

Foto Credits: Internet Haber

Serija, koja je svoj ekranski put počela sredom uveče na Star TV-u u novoj sezoni, nije mogla da pokaže očekivano visoku gledanost, pa je sa srede pomerena na utorak. Promena dana je takođe bila indikacija da priča u TV seriji Gecenin Ucunda, koja je adaptirana iz romana Peride Celal za TV, nije osvojila publiku. Obožavaoci Kadira Dogulua i Neslihan Atagul strahuju da će emitovanje serije biti prekinuto. O ovome ima mnogo komentara na društvenim mrežama.  Kadir Dogulu je, s druge strane, dao izjavu na ovu temu i zatražio podršku publike projekta Gecenin Ucunda / Na kraju noći.

Navodeći da žele da seriju nastave do kraja sezone, Kadir Dogulu je rekao: „Želimo da nas publika i dalje podržava, snimamo zaista dobru priču i želimo da je nastavimo do letnjih meseci.”. Projekat, u kojem bračni par Neslihan Atagul i Kadir Dogulu preuzima vodeću ulogu i deluju kao partneri u produkciji, takođe predstavlja novu eru u karijeri para. Par, koji više voli da bude i ispred kamere i iza kamere, sada je u sasvim drugačijoj poziciji u industriji.

Obožavaoci serije, koji strahuju da će Star TV doneti iznenadnu konačnu odluku posle niske gledanosti, pokušavaju da utiču na društvene mreže objavama u kojima se navodi da kanal treba da nastavi projekat pod rizikom od gubitka.

NOVO - Pelin Karahan u potpuno drugačijoj ulozi u skroz drugačijoj seriji Sebeke / Mreža!

By: TV Exposed