Emre Bey nakon dva neuspešne serije na setu nove!

Mladi glumac Emre Bey, koji je rođen 1997. godine u Istanbulu, postao je jedno od imena koja su zakoračila na setove dok je još bio u srednjoj školi. Emre, koji je 2015. godine imao iskustvo u TV serijama sa serijom Ask Zamani, poslednjih godina nastavlja da pokazuje svoje talente različitim projektima.

Emre Bey nakon dva neuspešne serije na setu nove!

Foto Credits: Dizilah

Glumac, koji je privukao pažnju likom Kivanca u seriji Kanala D Adi Efsane, potom je stekao veliku bazu fanova likom Arde u TV seriji Elimi Birakma / Ne puštaj mi ruku.

Poslednje dve TV serije Emre Beya bile su nažalost pune neuspeha za njega. Glumac, koji je imao nesreću da mu serije kratko traju, odnosno samo 12 epizoda serije Sol Yanim, gde se okupio sa veoma dobrim mladim imenima, ove sezone je preuzeo ulogu i u seriji pod nazivom Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha. Glumac, koji je igrao lik Eydera u ovoj seriji, koja je emitovana u samo 5 epizoda na Fox TV-u, nije mogao da postigne očekivani učinak u oba televizijska projekta.

Kako Emre Bey privlači pažnju likovima koje igra, ponude za nove uloge se povećavaju. Ispostavilo se da je glumac u timu nove serije pod nazivom Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka, koja je u pripremi i koja će pričati i o Balkanu.

U seriji, koja će se snimati u Skoplju, naći će se iskusna imena kao što su Erdal Ozyagcilar sa likom Suleymana, Ozlem Turkan kao lik Neriman i Hakan Boyav kao Daniel. U glumačkoj postavi su i mladi glumci. Pored Emrea, sklopljen je sporazum i sa Gozde Cigaci.

Postoji mogućnost da se promeni naziv serije, čije se prvo ime izražava kao Balkan Ninnisi. Podsećamo, ova serija će biti emitovana na turskom nacionalnom kanalu TRT 1.

NOVO - Burcu Ozberk otkrila svoju tajnu zdrave i bujne kose

By: Milt-TV Exposed