Yagmur Yuksel na meti uvreda zbog uloge u seriji Kan Cickleri | Krvavo cveće!

Buce Buse Kahraman, koja je igrala lik Pelin u popularnoj TV seriji Yali Capkini | Vodomar, bila je na veoma efektnom mestu u prvoj sezoni projekta prošle godine.

Yagmur Yuksel na meti uvreda zbog uloge u seriji Kan Cickleri | Krvavo cveće!

Foto Credits: Internet Haber

U priči, sukob između likova Pelin i Seyran je besmisleno eskalirao do tačke u kojoj su gledaoci vređali glumicu na društvenim mrežama.

Mnogi obožavaoci serijala prekinuli su vezu između stvarnog života i priče i stvorili trend na društvenim mrežama iznevši veoma teške uvrede prema mladoj glumici Buce Buse Kahraman.

Kahraman, koja je dugo ćutala o ovoj situaciji, kasnije se izjasnila protiv uvreda, podnela je krivičnu prijavu preko svog advokata i iznela to pitanje na sud.

Potražila pravnu zaštitu

Treba reći da se Yagmur Yuksel, koja igra glavnu žensku ulogu u TV seriji Kan Cicekleri | Krvavo cveće, trenutno nalazi u sličnoj situaciji.

Yuksel, koja je nedavno privukla veliku pažnju svojim likom Dilan u seriji, takođe je dovedena na dnevni red veoma oštrim rečima i uvredama na društvenim mrežama.

Yagmur Yuksel nije ćutala na ove uvrede i odlučila je da se pravno zaštiti, baš kao i njena mlada koleginica Buce Buse Kahraman.

NOVO - Birce Akalay kao operska pevačica u novom projektu!

By: TV Exposed