Baris Arduc je bio sjajan u seriji Alparslan, šta dalje?!

Baris Arduc je igrao glavnu ulogu u dve uspešne sezone serije Alparslan Buyuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuk.

Baris Arduc je bio sjajan u seriji Alparslan, šta dalje?!

Foto Credits: DiziCentral

Projekat serije, u kojem se priča o velikoj seldžučkoj državi, jednom od najvažnijih perioda turske istorije, odvijao se na ekranu kroz dve različite fikcije. Serija Uyanis Buyuk Selcuklu, koja je prvi put govorila o periodu Meliksaha, susrela se sa publikom, a Bugra Gulsoy je preuzeo glavnu ulogu.

U drugom procesu odnosno novom delu, ovoga puta priča je krenula unazad i sa publikom se susreo period Alparslana, jednog od najvažnijih sultana Velike Seldžučke države.

Ovaj period je trajao dve sezone i Baris Arduc je očarao svoje fanove likom Alparslana. Takođe je poznato da su Arducu date mnoge ponude nakon što je napustio projekat ove TV serije, koji je bio pripremljen oko moćne istorije Velike Seldžučke države.

Bira novu ulogu

Poznati glumac je u procesu procene ovih ponuda, ali će, prema dobijenim informacijama, učestvovati u novom serijskom projektu kompanije OGM Pictures, koja ima poseban ugovor sa Star TV-om. Obožavaoci Barisa Arduca se takođe pitaju kako će se uspon glumčeve karijere, započet TV serijom Kiralik Ask, nastaviti nizom projekata koje je ostvario u TV seriji Alparslan.

Baris Arduc, koji je postao poznat po projektu Kiralik Ask i koji je emitovanjem serije u mnogim zemljama sveta dostigao veoma veliku bazu fanova, nije mogao da postigne baš rezultate koje je želeo u projektima u kojima je učestvovao u narednom periodu.

Međutim, TV serija Alparslan Buyuk Selcuklu prekinula je ovaj proces i glumac je još jednom uspeo da impresionira milione projektom koji je veoma uspešno izveo.

View this post on Instagram

A post shared by Barış Arduç (@arducbrs)

NOVO - Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo se bliži kraju

By: TV Exposed