Nova turska serija Sicak Kafa

Priprema se još jedna nova turska serija. Novi projekat nosi naziv Sicak Kafa. U pitanju je serija koja će se sastojati od 10 epizoda u prvoj sezoni. Serija se radi u produkciji kompanije TIMS&B, a snimanje kadrova će započeti u maju. Zblog religioznih praznika u Turskoj, većina TV serija će biti završena u maju. Imajući ...

Nova turska serija Sicak Kafa

Priprema se još jedna nova turska serija. Novi projekat nosi naziv Sicak Kafa.

U pitanju je serija koja će se sastojati od 10 epizoda u prvoj sezoni. Serija se radi u produkciji kompanije TIMS&B, a snimanje kadrova će započeti u maju. Zblog religioznih praznika u Turskoj, većina TV serija će biti završena u maju. Imajući to u vidu, veliki broj sjajnih glumaca će biti slobodan i na raspolaganju produkciji. Zbog toga se ni ne žuri sa izborom glumačkog kadra, a prema informacijama iz Turske u igri za uloge u ovoj seriji su mnoga poznata imena. Režiser ovog projekta biće Mert Baykal.

Radnja serije će pratiti glavnog lika koji je imun na epidemiju ludila koja vlada širom sveta. U pitanju je Sci-Fi serija a emitovaće se na digitalnoj platformi Netflix.

NOVO - Priprema se nova turska serija Baht Zamani / Vreme sreće

By: TV Exposed