Da li će serija Zeytin Agaci / Maslinovo drvo dobiti drugu sezonu?!

Serija Zeytin Agaci / Maslinovo drvo, koja se bavi porodičnim pitanjima, kao i jednom od alternativnih metoda lečenja, svojom izuzetnom pričom i dalje privlači pažnju celog sveta.

Da li će serija Zeytin Agaci / Maslinovo drvo dobiti drugu sezonu?!

Foto Credits: IMDB

Serija Zeytin Agaci / Maslinovo drvo nastavlja da raste u Netflixovoj kategoriji neengleskih serija.

Serija, koja je prošlog leta snimana u Ajvaliku, a u kojoj glume Tuba Buyukustun, Murat Boz, Seda Bakan, Riza Kocaoglu, Firat Tanis, Boncuk Yilmaz, Fusun Demirel i Serkan Altunorak, uspela je da zauzme mesto u srcima kao priča koja je dirnula živote mnogih ljudi. Iz tog razloga, ovaj projekat je uspeo da privuče pažnju ne samo turske publike već i gledalaca iz celog sveta. Ovaj uspeh se odrazio i na gledanost. Toliko da je serija Zeytin Agaci zauzela 3. mesto na Netflixovoj listi neengleskih TV serija sa 22 miliona gledanih sati u trećoj nedelji, dok je njegova ukupna gledanost premašila 70 miliona sati. To znači da je serija uspela da privuče pažnju celog sveta.

Serija Maslinovo drvo postiže ono što nijedna turska TV serija nije uspela da postigne do sada! Dok su Netflixovi pretplatnici u različitim zemljama cenili seriju od 8 epizoda, dobila je posebnu titulu kao prva turska serija koja je ušla na Netflix Top 10 listu u Velikoj Britaniji.

U finalu serije Zeytin Agaci priča se zapravo nije završila. Dakle, činjenica da priča nije završena i serija privlači toliku pažnju pojačava mogućnost snimanja druge sezone.

Oni koji vole seriju Maslinovo drvo sada čekaju vesti o drugoj sezoni…

NOVO - Burcu Kara o majčinstvu

By: TV Exposed