Uskoro KRAJ serije Babil

Turska serija Babil se polako približava svom finalu. Prema informacijama koje danas dolaze iz Turske, finale serije je zakazano za 20. epizodu. Serija je svoju premijeru imala 17. januara ove godine, a po svemu sudeći i finale će biti u 2020. Podsećamo, radnja priče u seriji prati život idealističkog profesora ekonomije Irfana (Halit Ergenc). Život ...

Uskoro KRAJ serije Babil

Turska serija Babil se polako približava svom finalu.

Prema informacijama koje danas dolaze iz Turske, finale serije je zakazano za 20. epizodu. Serija je svoju premijeru imala 17. januara ove godine, a po svemu sudeći i finale će biti u 2020.

Podsećamo, radnja priče u seriji prati život idealističkog profesora ekonomije Irfana (Halit Ergenc). Život kreće da mu se urušava, i svakim danom situacija je sve teža i komplikovanija. Njegovo otpuštanje sa posla preokreće život naopačke i nagore. Stvari se drastično pogoršavaju i menjanju kada Irfan sazna da njegov sedmogodišnji sin Deniz ima smrtnu bolest. Zbog toga mu je potrebno mnogo novca za lečenje njegovog sina. Glavne uloge u ovoj seriji tumače Halit Ergenc, Asli Enver, Birce Akalay i drugi.

Serija Babil je snimana u Istanbulu, u produkciji kompanije Ay Yapim. U toku je emitovanje druge, poslednje sezone ovog projekta.

NOVO - Sinem Kobal se pohvalila vitkom linijom (FOTO)

By: TV Exposed