Kraj za seriju Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Zvanično je potvrđeno da će turska letnja serija pod nazivom Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, uskoro doći do svog finala.  

Kraj za seriju Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Foto Credits: IMDB

Obožavaoci serije su bili veoma razočarani nakon što je producentska kuća serije Ay Yapim to podelila na društvenim mrežama.  

Od samog početka, projekat Ya Cok Seversen je produkcija o čijem se uspehu pričalo, navodeći da se emituje u više od 20 zemalja u inostranstvu, a čija je velika podrška stranih ljubitelja turskih TV serija na društvenim mrežama konstantno naglašeno.  

Obožavaoci Kerema Bursina su takođe delili objavu za objavom sa srećom zbog glumčevog povratka na setove posle 2 godine, a projekat serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše postigao je rekordne interakcije na društvenim mrežama.  

Gledanost serije, u kojoj je Hafsanur Sancaktutan uspešno odigrala glavnu žensku ulogu, nikada nije bila na dobrom nivou. Ovo je sa sobom donelo velike znake pitanja o nastavku serije.  

Kraj u epizodi 13

U saopštenju koje je dala kompanija Ay Yapim, zvanično je najavljeno da će se serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše završiti 13. epizodom, koja će biti emitovana za 2 nedelje.  

Publika je bila malo iznenadjena i podsetila da se serija istovremeno emitovala u mnogim zemljama, uključujući i Tursku. Svi ovi podaci govore da podrška ljubitelja turskih TV serija i uspeh u međunarodnoj prodaji nisu dovoljni da bi se projekat održao u životu.  

Ova konačna odluka bila je veliko razočarenje za fanove serije ali i obožavaoce Kerema Bursina. 

NOVO - Više ništa neće biti isto u seriji Yali Capkini / Vodomar!

By: TV Exposed