Više ništa neće biti isto u seriji Yali Capkini / Vodomar!

Serija Yali Capkini / Vodomar, koja je drugu sezonu započela veoma efektnom epizodom, ponovo je bila u vrhu gledanosti.

Više ništa neće biti isto u seriji Yali Capkini / Vodomar!

Foto Credits: IMDB

Serija Yali Capkini / Vodomar, koja u petak uveče ima jaku trku rejtinga sa projektom Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, svojom 37. epizodom otkrila je da će biti najjači predstavnik vrha gledanosti u novoj sezoni.

Činjenica da je serija, u kojoj glume Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir, u petak uveče zauzela prvo mesto u svim grupama publike čini se dokazom da će serija privući milione gledalaca na ekran u drugoj sezoni.

Pored majstorskih imena kao što su Cetin Tekindor i Serfi Sezer, iskusna imena kao što su Emre Altug, Gulcin Santircioglu i Gozde Kansu takođe igraju impresivne uloge u seriji. Čini se da će učešće vrhunske glumice poput Binnur Kaye u drugoj sezoni serije učiniti Yali Capkini serijom o kojoj se još više priča.

Važna uloga Tarika Emira Tekina

Jedno od iznenađenja druge sezone bilo je to što se timu serije pridružio jedan od važnih predstavnika mlade generacije, kao što je Tarik Emir Tekin.

Pored Feritovog “povratka iz mrtvih” u seriji Yali Capkini, koja nastavlja da bude broj jedan petkom uveče sa svojom 37. epizodom u obe kategorije Total, AB i ABC1, venčanje Seyran i Ferita i poziv Halisa Age upućen Nukhet ostavili su traga na epizodi.

Takođe je objavljen trejler za 38. epizodu TV serije Yali Capkini / Vodomar. Dolaskom Nukhet i Kaye, napetost u vili i Feritove reči „Ništa neće biti isto“ ostavile su traga. Tarik Emir Tekin, koga ćemo gledati kao Kayu u priči, zajedno sa Binnur Kayom kao Nukhen, uneće novo uzbuđenje novim epizodama.

NOVO - Španska serija La embajada | Ambasada – radnja i glumci

By: TV Exposed