Sevval Sam u šestoj sezoni serije Yasak Elma

Turska televizijska serija Yasak Elma | Zabranjena jabuka iza sebe ima pet uspešnih sezona. Jednu od uloga u ovom projektu tumači i glumica Sevval Sam.

Sevval Sam u šestoj sezoni serije Yasak Elma

Foto Credits: Internet Haber

U seriji Yasak Elma su se u toku pet sezona smenjivali mnogi glumci. Neki su odlazili, a drugi dolazili u seriju. Uloga koju ima Sevval Sam jedna je od zapaženijih u radnji ove TV serije. Po završetku pete sezone, pogotovo nakon finalne scene krenula su pitanja o tome ko će sve naći u nastavku, odnosno šestoj sezoni ove popularne serije.

Jedan od odgovora smo dobili. Sevval Sam je primećena od strane reportera kako napušta jedan od tržnih centara u Istanbulu. Tom prilikom je dala kratak intervju u kom je otkrila da će učestvovati u sezoni 6 serije Yasak Elma. Glumica je potvrdila i još jednu zanimljivost o kojoj je već bilo reči. Šesta sezona serije Zabranjena Jabuka je poslednja, finalna sezona ovog projekta. Glumica je otkrila i to ds će snimanje nove sezone ove popularne TV serije početi krajem leta.

Sevval će u medjuvremenu imati i još jedan posao. Sam će se pojaviti na kratko u digitalnoj seriji Ru. Ona će u ovom projektu imati malu, epizodnu ulogu. Podsećamo, serija Ru je novi projekat digitalne platforme Disney Plus. Glavnu ulogu u seriji koja će ispričati ljubavnu priču starije žene koja je u braku i muškarca koji je dosta mladji od nje tumačiti Meryem Uzerli. Njen partner u seriji biće Burak Berkay, poznat po ulozi Kaye Tegina u istorijskoj seriji Destan | Legenda.

NOVO - Birce Akalay nikog ne štedi u komentarima!

By: TV Exposed