Ibrahim Celikkol pregovara za važnu istorijsku seriju!

Ibrahim Celikkol, koji je učestvovao sa likom Ulubatlija Hasana u filmu Fetih 1453, koji se susreo sa publikom 2012. godine, imao je priliku da pred kamerama oseti dešavanja tokom osvajanja Istanbula u ovom projektu, koji ima značajno mesto u njegovoj karijeri.

Ibrahim Celikkol pregovara za važnu istorijsku seriju!

Foto Credits: Internet Haber

I film Fetih 1453, koji je publika cenila, bio je pokazatelj da Ibrahim Celikkol odgovara istorijskim produkcijama.

Glumac, kojeg smo do danas gledali u veoma različitim ulogama je neko koga obožavaoci veoma žele da vide u istorijskim projektima. Činjenica da je njegovo ime pomenuto za TV seriju o životu Selahadina Eyubija, TRT1, takođe je uzbudila fanove.

Nakon završetka druge i treće sezone serije Kus Ucusu / Let ptica, Ibrahim Celikkol ocenjuje ponude koje mu stižu. Među ovim ponudama je i nova istorijska serija Akli filma, Selahaddin Eyyubi. Takođe je poznato da je projekat, za koji se očekuje da bude zajednička produkcija Turske i Pakistana, veoma ambiciozan i da je pripremljen poseban plato u Gebzeu.

Iščekivanje ishoda pregovora

Činjenica da je Ibrahim Celikkol jedno od imena u razgovorima za projekat, u kojem se nastavlja potraga za glumcima, uzbudila je i obožavatelje glumca. Fanovi, koji ocenjuju da će Celikkol izgledati veoma dobro u istorijskim projektima i da ima veoma dobrih pomaka u njegovoj karijeri, radoznalo čekaju kako će se pregovori završiti.

Selahaddin Eyyubi, poznat kao komandant koji je spasao Jerusalim od okupacije krstaša, ima veoma posebno mesto u islamskom svetu. Glumci koji budu učestvovali u projektu takođe će imati veliku odgovornost u oživljavanju životne priče jedne tako velike istorijske ličnosti.

Ukoliko se postigne dogovor sa Ibrahimom Celikkolom u seriji Selahaddin Eyyubi, koja je planirana da traje 3 sezone, neće biti iznenađujuće da fanovi glumca pokažu veliko interesovanje za ovu seriju.

NOVO - Asli Enver uzbuđena zbog serije Arayis / Potraga

By: TV Exposed