Asli Enver uzbuđena zbog serije Arayis / Potraga

Pošto poznate turske glumice Asli Enver odavno nema na ekranu, njeni obožavaoci sa nestrpljenjem iščekuju njene nove projekte.

Asli Enver uzbuđena zbog serije Arayis / Potraga

Foto Credits: IMDB

Asli Enver je rodjena 1984. godine, i glumica se na televizijskom ekranu pojavila 2020. sa likom Ayse u tada popularnoj TV seriji Babil.

U toku 2022. godine se naširoko pričalo da će glumica, koju od serije Babil nismo videli u televizijskim projektima, biti glavna ženska uloga u projektu TV serije Adim Farah / Zovem se Farah.

Međutim, Asli Enver, koja je saznala da je trudna neposredno pre početka serije, povukla se iz projekta, odnosno odustala od uloge u seriji. Kasnije je Demet Ozdemir postala partner Engina Akyureka u seriji Adim Farah / Zovem se Farah.

Obožavaoci Asli Enver bili su veoma uznemireni što popularna glumica nije mogla da učestvuje u dugoočekivanoj seriji Adim Farah.

Uskoro na Disney Plusu

Potom je digitalna serija Arayis / Potraga, za koju je trebalo 2,5 meseca za snimanje, izazvala veliko uzbuđenje.

Gledaćemo Asli Enver u impresivnoj ulozi u seriji Arayis, koja ima veoma uticajnog glavnog muškog glumca kao što je Mehmet Gunsor.

Enver je na uvodnom sastanku izrazila svoja osećanja prema seriji sledećim rečima:

„To je bio posao na kojem smo radili sa velikim zadovoljstvom i snimali sa velikom ljubavlju. Radili smo veoma dobro, oko 2,5 meseca i sada imamo posao za koji smo veoma radoznali i koji izaziva uzbuđenje.”.

Asli Enver, koja nije govorila o detaljima ove serije, rekla je da je u njenom privatnom životu bilo perioda za kojima je tragala. Podsećamo, emitovanje njene nove serije Arayis / Potraga će početi 14. juna na Disney Plus digitalnoj platformi.

NOVO - Serkan Altunorak o seriji Maviye Surgun

By: TV Exposed