Ceyda Ates i Talija - sličnost koja mami osmeh na lice

Ceyda Ates, koja je počela da glumi kao veoma mlada, imala je svoj najveći uspeh u karijeri sa likom Hande, koju je igrala u TV seriji Adini Feriha Koydum.

Ceyda Ates i Talija - sličnost koja mami osmeh na lice

Foto Credits: Internet Haber

Ceyda Ates, koja je svojom uspešnom glumom dala život nepopularnom 'zlom' liku serije, i dalje je upamćena po svom nastupu. Glumica se takođe pojavila u TV serijama O Hayat Benim, Cocuk i Kadin. 2018. godine se udala za biznismena Bugru Toplusoja, sa kojim je već duže vreme zajedno i uglavnom živi u Sjedinjenim Američkim Državama. Par se venčao u Majamiju, a kćerka Talija im je rođena 2020. godine.

Ates je često delila fotografije svoje ćerke Talije na svom nalogu na društvenim mrežama. Sličnost njene ćerke sa njom je takođe bila upadljiva. Međutim, u nedavnom postu se ogleda da sve više liči na svoju majku.

Ceyda Ates, koja je iznenadila svoje pratioce, napravila je fotografiju zbog koje su oni koji su videli fotografiju njene ćerke dali isti komentar. Napisala je i poruku „Slatki krompirić gospođica Talija“.

Na fotografiji se vidi i da Talija kako stari sve više liči na svoju majku. Boju očiju ćerke Ceyde Ates, njeno lica i sličnosti sa majkom takođe tumače njeni fanovi na društvenim mrežama.

Ceyda se srela godinama kasnije sa Hazal Kayom, sa kojom je igrala ulogu u TV seriji Adini Feriha Koydum. Ovaj susret dve glumice, koji su okupili Kayinog sina Fikreta Alija i njenu ćerku Taliju, bio je lepo iznenađenje za njihove fanove...

NOVO - Razočarenje zbog serije Seni Kalbime Sakladim

By: TV Exposed