Rejting serije Menajerimi Ara – ni dobar ni loš!

Serija Menajerimi Ara je prvom epizodom privukla veliku pažnju publike i dobru gledanost. Epizoda TV serije, u kojoj je Tuba Buyukustun predstavljena kao gost, u utorak uveče, 25. avgusta, ulazi u najgledanije među prvih 100 programa. Dok su Barıs Falay, Canan Erguder, Deniz Can Aktas, Fatih Artman, Ahsen Eroglu i Aysenil Samlıoglu glumili u glavnim ...

Rejting serije Menajerimi Ara – ni dobar ni loš!

Serija Menajerimi Ara je prvom epizodom privukla veliku pažnju publike i dobru gledanost. Epizoda TV serije, u kojoj je Tuba Buyukustun predstavljena kao gost, u utorak uveče, 25. avgusta, ulazi u najgledanije među prvih 100 programa.

Dok su Barıs Falay, Canan Erguder, Deniz Can Aktas, Fatih Artman, Ahsen Eroglu i Aysenil Samlıoglu glumili u glavnim ulogama, prva epizoda serije zauzela je treće mesto. Serija je postigla četvrto mesto u grupama AB i ABC1.  Zaključujemo da serija Menajerimi Ara, koja je visoko rangirana, nema ni dobar a ni loš rejting...

Produkcija koja je postigla ukupni rejting 3,59, dobila je ocenu 3,98 u AB grupi i 4,03 u grupi ABC1. Iako nema druge serije u konkurenciji , rezultati gledanosti  prve epizode serije pokazuju da privlači pažnju publike.

Naročito u naredne 2-3 nedelje, performanse serije će doneti  više zanimljivosti.

U utorak, 1. septembra, na Kanalu D. počinje serija Hekimoglu. Rezultati prvog “takmičenja” konkurentskih serija Menajerimi Ara i Hekimoglu doneće važne detalje.

Nova poznata imena učestvovaće u svakoj novoj epizodi serije Menajerimi Ara. Nukhet Duru i Nebahat Cehre biće gosti nove epizode. Objavljen je trejler druge nove epizode ​​serije, koja će biti emitovana u utorak, 1. septembra. Možete ga pogledati u videu:

By: TV Exposed