Poznato kada počinje turska serija Hakim / Sudija

Hakim / Sudija je nova turska televizijska serija. Ovaj projekat predstavlja adaptaciju popularne američke serije Your Honor.

Poznato kada počinje turska serija Hakim / Sudija

Foto Credits: Promo / ATV TV

Serija Hakim / Sudija se radi u produkciji kompanije Limon Film. Radnja ove serije je zasnovana na američkoj TV seriji Your Honor, koja je osnovu priče uzela iz Izraelskog projekta Kvodo. Producent turske adaptacije ove serije je Hayri Aslan. Na poziciji režisera su Suleyman Mert Ozdemir i Erkan Tunc. Scenario pišu Cagla Kizilelma i Yilmaz Sahin.

Glavnu ulogu u ovoj novoj turskoj TV seriji će tumačiti Erdal Besikcioglu. Njegova partnerka na sceni će biti Ebru Ozkan. Uz njih u seriji će glumiti i Eslem Akar, Fatih Berk Sahin, Ugur Yucel, Yurdaer Okur. Pored njih uloge u ovoj TV seriji će imati Hasibe Eren, Naz Gagla Irmak, Seda Akman, Gulsen Tuncer i drugi.

Erdal Besikcioglu će tumačiti lik sudije koji će se naći pred teškim izazovima zbog događaja, odnosno nesreće koju izazove njegov sin.

Od ranije je poznato da će serija Hakim / Sudija će biti emitovana ponedeljkom. Otkriven je i datum premijere ove nove turske televizijske serije. Prva epizoda serija Hakim će biti emitovana u ponedeljak 4. aprila. Serija će se emitovati na televizijskom kanalu ATV.

NOVO - Halit Ergenc se vraća distopijskom serijom Nomen!

By: Milt-TV Exposed