Alperen Duymaz privukao pažnju novom tetovažom

Posle serije Erkek Severse, Alperen Dujmaz je preneo lepe vesti svojim fanovima koji čekaju njegov novi projekat! Internet serija Erkek Severse / Kad muškarac voli, poslednji put je stigla na ekrane u četvrtak sa svojom 26. epizodom.

Alperen Duymaz privukao pažnju novom tetovažom

Foto Credits: Haberler

Snimanje ove serije koja je emitovana na BeIN Connect digitalnoj platformi završeno je pre nekoliko nedelja. Romantična humoristična serija, u kojoj glume Alperen Duymaz, Busra Develi i Yasemin Allen, postala je projekat koji je publika vrlo brzo zavolela. Ispostavilo se da je Alperen Duymaz dobio mnogo ponuda nakon završetka ove turske serije, što je privuklo veliku bazu fanova u inostranstvu.

Dok je glumac otišao u bolnicu da vidi bebu Kivanca Tatlituga i Basak Dizer, novinari su se raspitivali o novim projektima. Alperen im je dao kratak intervju i  rekao: „Dobro sam, započeću nove poslove. Idem na sastanke. Postoji projekat. Hajde da za sada ništa ne pričamo, neka bude tajna. Proizvodna strana će dati potrebna objašnjenja." .

Fanovi glumca su takođe zapazili tetovažu na njegovom potiljku. Slike snimljene kamerama odrazile su se na društvenim mrežama, a mnogi fanovi su podelili komentare o glumčevoj tetovaži. Jedan obožavatelj je prokomentarisao tetovažu: „Tetovaža je prava!“.

Ostaje da vidimo da li je glumac odlučio da uradi ovu tetovažu za stalno, ili je u pitanju privremena tetovaža zbog nove uloge.

NOVO - Hazal Subasi napravila pun pogodak novom serijom!

By: Milt-TV Exposed