Serija Kizil Goncalar / Crveni pupoljci počinje u prvoj polovini novembra

Faruk Turgut, vlasnik kompanije Gold Film, koja je producent popularne TV serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, ponovo je na dnevnom redu sa novim projektom TV serije.

Serija Kizil Goncalar / Crveni pupoljci počinje u prvoj polovini novembra

Foto Credits: Internet Haber

Nova TV serija, Kizil Goncalar / Crveni pupoljci, dolazi sa pričom koja otkriva oštru razliku između sekularnog i konzervativnog načina života u Turskoj.

Očekuje se da će serija, koja je omogućila Ozgu Namal da se vrati na setove posle mnogo godina, da doda nove diskusije o konzervativnom i sekularnom načinu života koje su započele sa projektom Kizilcik Serbetij.

Ozgu Namal u novoj seriji igra ženu po imenu Merjem, koja je odrasla u konzervativnom porodičnom okruženju u istočnoj Anadoliji i nastavlja svoj život čisteći kuće. Ozcan Deniz će, pak, pred publiku izaći kao doktor Levent, koji je odrastao u sekularnoj porodici.

Spajanjem ove dve osobe sa različitim svetovima, priča će se otkriti kao stvarnost Turske.

Ambiciozan projekat

Da ovaj projekat neće pasti sa dnevnog reda u novoj sezoni, Faruk Turgut je otkrio izjavama koje je dao u prenosu na YouTube-u okruženju o seriji Kizil Goncalar / Crveni pupoljci.

Poznati producent je o novoj seriji rekao sledeće:

„Planiramo da idemo na set 10. oktobra ako ne bude nepredvidjenih okolnosti. Naša serija će biti emitovana na Fox TV-u, a sa publikom ćemo se najverovatnije sresti u prvoj ili drugoj nedelji novembra. Ne znam da li će se trend od prošle godine nastaviti i ove godine na TV-u. Kizil Goncalar će zapravo ponovo biti Kizilcik Serbeti tip poslovanja, odnosno takvog žanra. Pravimo TV seriju koja odražava sociologiju Turske, posebno o dve devojke od 14-15 godina, koje žive u različitim kulturama i kako je sve nastalo.”.

View this post on Instagram

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz)

NOVO - Prva epizoda serije Safir je izazvala dosta pažnje!

By: TV Exposed