Evo nove uloge Hande Dogandemir!

Turska glumica Hande Dogandemir jedno je od imena koje u poslednje vreme vredno radi i trči od seta do seta.

Evo nove uloge Hande Dogandemir!

Foto Credits: Internet Haber

Iako je prošle sezone imala veoma uspešan nastup u TV seriji Annemizi Saklarken / Skrivanje naše majke, život ove turske TV serije je bio samo 8 epizoda. Sličnu nesreću sjajna glumica je doživela i ove sezone. Glumica, koja je preuzela glavnu ulogu u TV seriji Hayat Bugun / Život danas, bila je razočarana u uzastopne televizijske projekte sa serijom koja je mogla da ostane na ekranu 8 epizoda.

Uprkos dobrim igrama u projektima Annemizi Saklarken i Hayat Bugun, Hande Dogandemir, koja je imala nesreću sa njenim kolegama zbog niskog rejtinga ovih projekata, čini se proslaviće se svojim novim projektom.

Lepa glumica se sprema da upozna svoje obožavaoce na velikom platnu uz film 49. Zasnovan na istinitoj priči, 49 će ispričati veoma uticajnu temu o kojoj se mnogo pričalo u prošlosti Turske. Režiju filma potpisuje Hakan Inan, a scenario su napisali Baris Erdogan i Ilker Arslan. Glumicu Hande Dogandemir u glavnim ulogama u filmu prati Ismail Hacioglu. Značajnu ulogu u ovom novom filmu od kog se mnogo očekuje imaće i Kerem Alisik. Pored njih u ulogama će se pojaviti i Sinan Tuzcu, Dogukan Polat, Hasan Kucukcetin i drugi.

NOVO - Šta Aytac Sasmaz očekuje od nove godine?

By: TV Exposed