Cenk Kangoz u seriji Uc Kurus | Tri novčića

Serija Uc Kurus | Tri novčiča uskoro počinje. Dok čekamo tačan datum premijere stižu vesti o novim članovima glumačke ekipa.

Cenk Kangoz u seriji Uc Kurus | Tri novčića

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Seriji Uc Kurus | Tri novčića se priključio jedan iskusan glumac. U pitanju je Cenk Kangoz. Poznato je i nekoliko detalja o njegovom liku u ovoj seriji. Cenk će glumiti šefa mafije koji se zove Mesut. Mesut je dobro poznato lice, sa ozbiljnom reputacijom u svetu kocke i drugih ilegalnih aktivnosti. U pitanju je surov mafijaš, koji bez oklevanja čini sve što je potrebno da bi sačuvao moć i svoju poziciju. Veoma je zabrinut brzim usponom Kartala i to će ih vrlo brzo dovesti u konflikt. Sam opis Mesuta i detalji radnje su se veoma dopali gledaocima turskih serija. Očekuje nas bez dileme zanimljiv projekat.

Kada je reč o njegovoj dosadašnjoj karijeri, Cenk Kangoz se pojavio u jedanaest projekata. Poslednju ulogu imao je u seriji Kirmizi Oda. U njoj je u pet epizoda glumio Cemala. Pre ove serije glumio je u serijama Azize, Vurgun, Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz i drugim projektima. Pojavio se i kao Philip u seriji Dirilis: Ertugrul.

Po prvi put na TV ekranima pojavio se u seriji Izgubljena čast 2010. godine.

NOVO - Uraz Kaygilaroglu ima novu devojku!

 By: Milt-TV Exposed