Hrabra odluka za Alev Alev seriju

Prema Ay Yapımovim proračunima, najavljen je očekivani datum izlaska jedne od najmoćnijih produkcija ove sezone, ‘Alev Alev’, koja je na dnevnom redu društvenih mreža i dosta privlači pažnju. U seriji, koja će se prikazati na ekranima Show TV-a , publika će biti svedok kako su se životi tri žene koje nisu mogle da ugase vatru ...

Hrabra odluka za Alev Alev seriju

Prema Ay Yapımovim proračunima, najavljen je očekivani datum izlaska jedne od najmoćnijih produkcija ove sezone, ‘Alev Alev’, koja je na dnevnom redu društvenih mreža i dosta privlači pažnju. U seriji, koja će se prikazati na ekranima Show TV-a , publika će biti svedok kako su se životi tri žene koje nisu mogle da ugase vatru u sebi zauvek promenili pravom vatrom.

Serija Alev Alev, u kojoj glume Demet Evgar, Hazar Erguclu i Dilan Cicek Deniz, scenariste Burcua Gorguna Toptasa, a reditelja Ahmeta Katiksiza, sprema se da izađe na TV ekrane u četvrtak, 5. novembra. Veoma je teško izabrati seriju za četvrtak uveče. To pokazuje da kanal veoma veruje drami.

Alev Alev je rizikovala ispred dve najgledanije serije kao što su Bir Zamanlar Cukurova i Mucize Doktor. Međutim, Show TV nije imao mnogo izbora. Kada je emisija Guldur Guldur održana u utorak uveče, za seriju Alev Alev nije preostao drugi dan, osim četvrtka.

Alev Alev, koja će se takmičiti sa dve ambiciozne serije u trci za rejting, produkcija je koja polaže sve nade u uspeh. Serija koja svojim promo najavama skreće pažnju baviće se temama svakodnevnog života poput, nasilja u porodici, pravde i lepote, o kojima se govori u svakom trenutku.

Na ekranima će se naći priče tri žene čiji su životi bačeni u neočekivanim pravcima.

„Alev Alev“ biće izvor inspiracije za mnoge ljude, predstavljajući publici moćne žene koje imaju priliku da se ne potčine sopstvenoj sudbini, u skladu sa svojim izborima.

Serija u kojoj učestvuju Demet Evgar, Hazar Erguclu, Dilan Cicek Deniz i Zuhal Olcay, zajedno sa Cemom Benderom, Berkayem Atesom, Cihangirom Ceyhanom, Berkerom Guvenom i Toprakom Canom Adiguzel, biće na ekranima TV Show u četvrtak, 5. novembra u 20.00h.

By: TV Exposed

NOVO-Burak Ozcivit o uspehu, sinu i prirodi…