Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan u seriji Gun Isigim / Moje sunce

Obožavaoci Kerema Bursina su toliko dugo čekali dobre vesti od glumca da je došlo do intenzivne interakcije na društvenim mrežama u vezi sa novom TV serijom pod nazivom Gun Isigim / Moje sunce, koja se pojavila u štampi.

Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan u seriji Gun Isigim / Moje sunce

Foto Credits: Haberler

O Keremu Bursinu, koji se pojavio na televizijskom ekranu sa Hande Ercel u TV seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, govorilo se i proteklih meseci sa njegovim projektom Bi Tuhaf Hikaye.

Pored glumčevog povratka na setove serije, njegovo učešće u televizijskom projektu bilo je dešavanje koje je obradovalo njegove fanove. U vestima objavljenim u štampi, informacija da su Hafsanur Sancaktutan i Kerem Bursin u glavnim ulogama TV serije Gun Isigim / Moje sunce povećava uzbuđenje fanova Kerema Bursina u okruženju društvenih medija.

Publika, koja je prokomentarisala: „Priča nije bitna, sve dok se Kerem Bursin vraća na ekran“, ovakvim izrazima otkriva svoje uzbuđenje. Naravno, ako priča nije uspešna za svaki projekat, nije realno da publika gleda taj projekat samo zbog jednog ili dva glumca.

Uskoro na setu

Međutim, obožavatelji serije mogu pokazati koliko im nedostaje da vide Kerema Bursina na ekranu koristeći tako ekstremne izraze.

Kerem Bursin, koji je nedavno došao na dnevni red društvenih mreža svojim reklamnim snimanjima, takođe je svojim novim projektom izazvao veliko uzbuđenje među obožavaocima u inostranstvu. Očekuje se da će Bursin, čiji su fanovi objavili hiljade postova na Tviteru, biti na snimanju serije prvih dana juna.

Hafsanur Sancaktutan, koja je preuzela glavnu ulogu u Disney plus seriji Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, takođe je bila jedna od glavnih ženskih uloga u Fox TV seriji Darmaduman na početku sezone. Međutim, serija je bila kratkog veka zbog niske gledanosti. Sada će glumica ponovo biti u kontaktu sa svojim fanovima letnjom serijom.

NOVO - Šta će biti sa serijom Gulcemal?!

By: TV Exposed