Odličan uspeh turskog filma Kagittan Hayatlar / Životi od papira

O turskom filmu Kagittan Hayatlar / Životi od papira je bilo zaista dosta priče u toku prošle godine. Ovaj projekat je bio izuzetno zapažen i ostvario odlične rezultate.

Odličan uspeh turskog filma Kagittan Hayatlar / Životi od papira

Foto Credits: Promo / Netflix

Kagittan Hayatlar / Životi od papira je film koji je premijerno emitovan na Netflix digitalnoj platformi 12. marta 2021. godine. Glavnu ulogu u filmu tumači Cagatay Ulusoy. Pored njega u projektu glume Emir Ali Dogrul, Ersin Arici, Turgay Tanulku, Selen Ozturk, Osman Iskender Bayer, Oksan Buyuk, Mehmet Bahattin Genc i drugi. Režiser ovog projekta bio je Can Ulkay a scenarista Ercan Mehmet Erdem.

U centru radnje ovog turskog filma je Mehmet. On je mladić koji zarađuje za život skupljajući papir. Njegova najveća podrška u ovom životu je Tahsin Baba. Njegov život poprima potpuno drugačiji zaokret kada u njega uđe osmogodišnji dečak po imenu Ali. Mehmet, koji pokušava spojiti Alija sa porodicom, uspostavlja drugačiju vezu s dečakom.

U analizi ADBA Analytics, film Kagittan Hayatlar je bio treći najpopularniji filmski projekat na društvenim mrežama u Turskoj, odnosno treći film po broju poruka i pominjanja na društvenim mrežama.

Na prvom mestu je najnoviji deo Spidermana sa 60 hiljada pominjanja, drugi je Matrix sa 42 hiljade. Treća pozicija je dakle pripala turskom filmu Životi od papira sa oko 30 hiljada. Iza njega je najnoviji deo James Bonda: No time to die sa 20 hiljada. U top 10, a iza filma Kagittan Hayatlar su hit projekti kao što su Black Widow, Dune, Ethernals i drugi.

NOVO - Kivanc Tatlitug i Basak Dizer odbili unosnu ponudu!

 By: Milt-TV Exposed