Serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da stanem u ovaj svet ima dva važna ženska lika

Ebru Ozkan se vraća u TV serije. Glumica, koja se pojavila sa likom Yasemin u TV seriji Hakim / Sudija koja je emitovana na ATV ekranu prošle sezone, ponovo je pokazala svoje talente u projektu koji je trajao 10 epizoda.

Serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da stanem u ovaj svet ima dva važna ženska lika

Foto Credits: Internet Haber

Ebru Ozkan će se u novoj sezoni sastati sa publikom na ATV TV-u. Ovoga puta popularna glumica preuzima glavnu ulogu u TV seriji Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da stanem u ovaj svet sa likom po imenu Leyla. Ebru, koja je glavna ženska glumica serije uz Pelin Akil, u dirljivoj priči tumačiće majku koja mora da podeli muškarca kojeg voli sa drugom ženom.

Oktay Kaynarca igra glavnu mušku ulogu u TV seriji Ben Bu Cihana Sigmazam, a serija izgleda impresionira publiku kako scenama prepunim akcije, tako i elementima drame. Drugim trejlerom je objašnjeno da serija nije samo akciona priča, već nosi i porodične elemente i da će doza drame u takvim scenama biti veoma velika.

Duo Pelin Akil i Ebru Ozkan zauzimaju svoje mesto u priči kao žene koje voli lik po imenu Cezayir. Izvođenje glavnih ženskih uloga u seriji, Ebru i Pelin, biće najmanje važno koliko i Oktay Kaynarca i njegov lik.

Jedna od najvećih zamerki Kaynarce, koji je šest sezona igrao glavnu ulogu u seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz (EDHO), bio je nedostatak ženskih glumaca u tom projektu. Oktay je izgleda rešio ovaj problem u svojoj novoj seriji, u kojoj je i producent i tumači glavnu ulogu.

Glumačku ekipu TV serije Ben Bu Cihana Sigmazam, koja uključuje mnoge ženske glumice, čine veoma uticajna imena. Evo i pomenutog trejlera.

NOVO - Kivanc Tatlitug kao Yusuf u filmu Asiklar Bayrami

By: TV Exposed