Turski film Hadi Be Oğlum (2018)

Hadi Be Oğlum je turski film koji pripada kategoriji drame. Svoju premijeru je doživeo 16. februara 2018. godine. Režiser ovog filma je Bora Egemen, koji je i pisao scenario zajedno sa Ali Kemal Guven. Film je sniman u Antaliji, Turska, u produkciji kompanije 25 film. Ostvario je zaradu od $2,356,353. Muziku za ovaj film je ...

Turski film Hadi Be Oğlum (2018)

Hadi Be Oğlum je turski film koji pripada kategoriji drame. Svoju premijeru je doživeo 16. februara 2018. godine.

Režiser ovog filma je Bora Egemen, koji je i pisao scenario zajedno sa Ali Kemal Guven. Film je sniman u Antaliji, Turska, u produkciji kompanije 25 film. Ostvario je zaradu od $2,356,353. Muziku za ovaj film je pisao Feridun Düzagaç. Trajanje ovog ostvarenja je 112 minuta.

Uloge:

Glumac Uloga
Kıvanç Tatlıtuğ Ali Kaptan
Alihan Türkdemir Efe
Büşra Develi Leyla
Feridun Düzağaç Feridun
Yücel Erten Haşmet
Yıldız Kültür Güner

Pored njih u filmu su se pojavili Cem Zeynel Kiliç, Durul Bazan, Nuri Gökasan, Suat Güzey, Erdogan Aydemir i drugi.

Radnja filma:

Radnja ovog filma prati ribara po imenu Ali. On je život posvetio svom sinu koji se zove Efe. Efe je jedinac, i Aliju sve u životu. Razlikuje se od druge dece. Efe, koji ima problema sa komunikacijom, nije dete koje se može smejati, igrati kao ostali i reagovati na ono što čuje. Dok se Ali pokušava povezati sa svojim sinom, on nailazi na brojne prepreke u komunikaciji s njim. Alijeva najveća želja je da ga sin razume i da uspostave odnos o kakvom mašta. Zaplet u ovom filmu se vrti upravo oko njih dvojice. Oko Alijeve borbe za sina i njegovu sreću, i teretom sećanja na svog oca, majku i ženu koju voli.

By: TV Exposed