Fahriye Evcen pokazala trudnički stomak (FOTO)

Burak Ozcivit i Fahriye Evcen, jedan od omiljenih parova u svetu turskog šou-biznisa, impresioniraju svojim srećnim brakom.

Fahriye Evcen pokazala trudnički stomak (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Popularni par ovih dana doživljava uzbuđenje svog drugog deteta. Vest da je Fahriye Evcen trudna sa  drugim detetom pojavila se prethodnih meseci.

Nakon podizanja sina Karana, glumica se vratila na TV ekrane sa serijom Alparslan Buyuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuk emitovanom na ekranima  turskog nacionalnog TV kanala TRT1, a ovaj povratak nije dugo trajao. Glumica je odlučila da napusti seriju nakon prve sezone serije, koja je počela da se emituje prošle sezone.

Odmah nakon ove odluke pojavila se vest da je glumica u drugom stanju. Lepa glumica, koja je trenutno na odmoru, podelila je svoje fotografije u čamcu na svom zvaničnom Instagram nalogu. Nije prošlo nezapaženo da se na fotografijama vidi trudnički stomak Fahriye Evcen.

Fotografije Evcen komentarisali su njeni fanovi sa oduševljenjem, a izdvajaju se komentari poput „Na brodu je beba!“ i „Pojavila se mala beba“.

Burak Ozcivit i Fahriye Evcen su se zaljubili u TV seriji Calıkusu pre 9 godina, a zatim se venčali. Sin para, koji je stupio u brak 2017. godine, Karan, rođen je u aprilu 2019. godine.

Nedavno je u medijima objavljeno da je Fahriye da čeka svoju drugu bebu, što je i sama glumica potvrdila a sada i postalo očigledno. Tu su i pomenute fotografije.

NOVO - Cansu Tosun i Tolga Gulec u novom projektu

By: TV Exposed