Tolga Saritas traži hit seriju!

Turski glumac Tolga Saritas slobodan je u izboru posla. To je odmah navelo medije u toj zemlji da ga spajaju sa raznim projektima.

Tolga Saritas traži hit seriju!

Foto Credits: Haberler

Tolga Saritas je zaista cenjen i poštovan među producentima. Zbog toga ni ne čudi veliko interesovanje za njega. Mediji su ovaj put bili u pravu. Saritas jeste dobio veliki broj ponuda za nove uloge. Ipak, za sada nijednu nije prihvatio.

Pored dosta ponuđenih uloga za rad u novoj televizijskoj sezoni, Tolga nije prihvatio nijednu. Za sada nema novi projekat i seriju na kojoj će raditi. Razlog leži u tome što još uvek nije pronašao adekvatan projekat. Njegova agencija traži hit seriju. Maksimalno su oprezni i želja im je da se njihov glumac pojavi samo u seriji koja je kvalitetna, sa kvalitetnim scenarijom i ekipom. Dokle god se takav projekat ne pojavi, Tolga Saritas neće prihvatati uloge.

Ukoliko se nešto ne promeni, ovaj popularni glumac se neće pojaviti u novoj sezoni turskih serija. Ipak, u turskom šou-biznisu stvari se brzo i lako menjaju, ne bi bilo iznenađenje da se već sutra pojavi neki obećavajući projekat koji će ispuniti očekivanja Tolge i njegove glumačke agencije...

NOVO - Nove vesti o seriji Gonul Dagi | Planina Gonul

By: Milt-TV Exposed