Serija 'Saygi' premijerno 27. oktobra (VIDEO)

Prva epizoda serije Saygı, koja okuplja Nejata Islera, Miray Daner i Borana Kuzuma, biće emitovana samo na BluTV 27. oktobra. Objavljen je poster i nova najava serije koja govori o tvrdim i snažnim ljudima koji rešenje propadanja u društvu pronalaze u svojoj pravdi. ‘Saygı-Bir Ercument Cozer’ serija priprema se za sastanak sa publikom 27. oktobra. ...

Serija 'Saygi' premijerno 27. oktobra (VIDEO)

Prva epizoda serije Saygı, koja okuplja Nejata Islera, Miray Daner i Borana Kuzuma, biće emitovana samo na BluTV 27. oktobra. Objavljen je poster i nova najava serije koja govori o tvrdim i snažnim ljudima koji rešenje propadanja u društvu pronalaze u svojoj pravdi.

'Saygı-Bir Ercument Cozer' serija priprema se za sastanak sa publikom 27. oktobra. Za seriju je objavljena izuzetna nova promocija i poster koja broji dane do datuma emitovanja. U priči ćemo videti Ercumenta Cozera (Nejat Isler), koji je prvi put postao fenomen u svom gradu, Istanbulu. Putevi Cozera, koji je svoj život posvetio ovoj borbi, ukrštaju se sa dvoje mladih ljudi zaglavljenih u korupciji, izopačenosti i zlu u društvu. U objavljenoj promociji; Helen (Miray Daner) i Savas (Boran Kuzum) odlučuju se da krenu za onima koji su izbegli pravdu zbog događaja koji su im se dogodili. Ercument Cozer, koji to saznaje, pokušava da zadobije poverenje ove dvojice koji ratuju s nepoštovanjem predstavljajući se kao policija.

Reči Ercumenta Cozera: „Moji zakoni su jači od zakona države“, najavljuju napetost koju će gledaoci doživeti kroz seriju .

U seriji Saygı-Bir Ercument Cozer učestvuju Nejat Isler, Boran Kuzum i Miray Daner kao i Rojda Demirer, Tansu Bicer i Erkan Can. Ercan Mehmet Erdem je scenarista serije u produkciji Inter Media, dok Ali Taner Baltacı sedi na rediteljskoj stolici.

https://www.youtube.com/watch?v=mqU___jxZ6c

By: TV Exposed

NOVO-Onur Tuna: “Ne volim baš da se smejem” (FOTO)