Ahmet Olgun Sunear oseća ponos zbog serije Al Sancak / Crvena zastava

Ahmet Olgun Sunear, koji je u seriji Al Sancak / Crvena zastava dao život naredniku za pešadiju Selcuku Turkeru, govorio je o njegovom liku.

Ahmet Olgun Sunear oseća ponos zbog serije Al Sancak / Crvena zastava

Foto Credits: Haberler

Glumac, koji je strelac iz mitraljeza u timu serije Al Sancak, veoma je zadovoljan ovom ulogom. Ahmet Olgun Sunear je o svom liku rekao:

 „Teški snajperista iz mitraljeza u timu. Dakle, predstavlja i mišićnu snagu tima. Zbog svoje velike energije, on je lik koji obično jako ogladni i mnogo jede. Deset godina je deo tima. Jedan od njegovih snova je da jednog dana postane oficir.“.

Vojska mu nije nepoznata sredina

Napominjući da im je obrazovni proces mnogo pomogao da postanu tim, mladi glumac oseća razliku što je uključen u projekat poput TV serije Al Sancak / Crvena zastava, koja govori o herojstvu turskih vojnika. Glumac je na tu temu rekao:

Vojska nije bila sredina koja mi je bila nepoznata. Zato u meni nije bilo teško pronaći vojnu disciplinu. Imali smo intenzivan proces tehničke obuke. To nam je omogućilo da kao operateri postignemo visok kvalitet u pogledu upotrebe oružja i taktičkih informacija. Naš dugi intenzivan trenažni proces nam je takođe mnogo pomogao na putu da postanemo tim.”, i dodao „Oživljavanje Selcuka je izvor ponosa.“.

Njegov otac Olgun Sunear je bio vojnik, pa sve to za Ahmeta ima posebno značenje. Zato, s razlikom što je oficirsko dete, u seriji Al Sancak / Crvena zastava doživljava drugačija osećanja. Glumac je rekao:

„Kao sin penzionisanog oficira, za mene je izvor ponosa da igram pripadnika turskih oružanih snaga.”.

NOVO - Gokhan Alkan kao košarkaš u novoj seriji Kralice

By: TV Exposed