Kerem Bursin i Hande Ercel – Coolest Girl i Guy u 2021. godini

Kada su u pitanju turske serije, ovu godinu između ostalih obeležila je i serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Ovaj projekat uopšte nije bio najgledaniji, niti je imao neku spektakularnu radnju, ali jednostavno niko nije ostao ravnodušan kada je u pitanju ova serija.

Kerem Bursin i Hande Ercel – Coolest Girl i Guy u 2021. godini

Foto Credits: IMDB

Serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata je kroz dve sezone i pedeset i dve epizode ispričala priču o Edi i Serkanu. Njihova ljubav imala je uspone i padove a potom i neke neočekivane rasplete i događaje u sezoni dva. Tokom emitovanja epizoda bilo je sjajnih kadrova, zanimljivih epizoda, ali je bilo i kritika na račun same radnje.

Za kratko vreme, ova turska serija je postala pravi fenomen na društvenim mrežama. Finalna epizoda serije je oborila rekord po broju tvitova na Twitteru i u toj kategoriji pobedila čak i svetski poznati hit Game of Thrones. Eda i Serkan su imali i imaju ogromnu bazu fanova širom sveta. Sami glumci Kerem Bursin i Hande Ercel su često objavljivali fotografije i snimke poklona koje su dobijali od fanova.

Pored njih velike zasluge za uspeh serije pripadaju i drugim glumcima i celoj ekipi koja je radila na ovom projektu.

U seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata smo gledali i Evrim Dogan kao Edinu tetku Ayfer, Anila Iltera kao Engina, Basak Gumulcinelioglu kao Piril, Elcin Afacan kao Melek, Neslihan Yeldan kao Serkanovu majku Aydan i druge. Svako od njih je imao manje ili više zapažen udeo u priči ove turske serije. Projekat je svoju premijeru imao 8. jula 2020. godine i vrlo brzo postao veoma zapažen.

Druga sezona je bila pod posebnom lupom jer je u pauzi između dve sezone otkriveno to da su glavni glumci, Hande Ercel i Kerem Bursin u ljubavnoj vezi i u privatnom životu. To je još više privuklo pažnju na ovu seriju koja se na kraju na radost svih fanova završila srećnim krajem.

Za uloge u ovom projektu Hande i Kerem su dobili nekoliko priznanja. Nagrađena je i sama serija. Najnovije priznanje koje su Ercel i Bursin dobili stiglo je iz Rusije.

Kerem Bursin je nagrađen kao Coolest Guy u 2021. a Hande Ercel kao Goolest Girl u 2021. godini od strane ruske verzije magazina Elle Girl. U svakom slučaju još jedno lepo priznanje za ovaj sjajan par.

NOVO - Sjajne vesti za seriju Yargi / Presuda

 By: Milt-TV Exposed