Kerem Alisik i Hilal Altinbilek dobili medjunarodna priznanja

TV serija Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova, koja je počela u septembru 2018. godine i oprostila se od platna 141. epizodom u junu 2022. godine, nastavlja da privlači veliku pažnju kako u zemljama u kojima se prikazuje, tako i u Turskoj.

Kerem Alisik i Hilal Altinbilek dobili medjunarodna priznanja

Foto Credits: Internet Haber

TV serija sa potpisom kompanije Tims&B Productions, emitovana na ATV-u, privukla je pažnju i u Italiji.

Specijalnu nagradu dobili su Kerem Alisik i Hilal Altinbilek, glavni glumci ove TV serije, koja je u Italiji prikazana kao „Terra Amara“.

Dva poznata imena nagrađena su za svoje glumačke nastupe u projektu Bir Zamanlar Cukurova. Alisik i Altınbilek otišli ​​su u Italiju kako bi primili nagradu dodeljenu na 17. ceremoniji dodele nagrada TEma Nations Thinkingreen Taormina na Siciliji.

Priznanja dodeljena u magičnoj atmosferi antičkog pozorišta

Tokom ceremonije održane u magičnoj atmosferi antičkog pozorišta u gradu Taormini, za dvoje glumaca je pokazano veliko interesovanje od strane italijanskih obožavalaca.

Kerem Alisik i Hilal Altinbilek došli su na Siciliju pre dodele nagrada i prisustvovali konferenciji za novinare i nekim promotivnim organizacijama. Tema Nations Awards Taormina, održane od 07. do 09. jula, bila je zelena okolina, odnosno životna sredina.

Na dodeli nagrada, gde se svake godine određuje tema, skrenuta je pažnja na zagađenje životne sredine ovog puta izazvano klimatskim problemima.

Ceremonija dodele nagrada, održana u Taormini, gradu u gradu Mesina u regionu Istočne Sicilije u Italiji, je događaj stvoren da nagradi italijansku i međunarodnu kinematografiju. Među poznatim gostima ceremonije bili su Kerem Alisik i Hilal Altinbilek, koji su došli na ostrvo Sicilija i sastali se sa mnogim poznatim imenima.

NOVO - Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo neće imati finale u epizodi 20!

By: TV Exposed