Poznata turska novinarka u raspravi sa fanovima Cagataya Ulusoya

Birsen Altuntas važi za jednu od najpoznatijih ali i najpouzdanijih turskih novinarki u svetu TV serija i filma. Nakon što je odgledala film Kagittan Hayatlar u kom Cagatay Ulusoy tumači glavnu ulogu, Birsen je imala zanimljivo zapažanje. Primetila je da se izgled njegovog nosa promenio. Altuntas je kasnije objavila i da je čula glasine da ...

Poznata turska novinarka u raspravi sa fanovima Cagataya Ulusoya

Birsen Altuntas važi za jednu od najpoznatijih ali i najpouzdanijih turskih novinarki u svetu TV serija i filma. Nakon što je odgledala film Kagittan Hayatlar u kom Cagatay Ulusoy tumači glavnu ulogu, Birsen je imala zanimljivo zapažanje.

Primetila je da se izgled njegovog nosa promenio. Altuntas je kasnije objavila i da je čula glasine da je glumac imao hiruršku intervenciju na nosu, ali nije sigurna da li je i zbog čega to uradio. Možda zbog zdravstvenih problema istakla je novinarka. Prema njenom mišljenju prošli oblik njegovog nosa bio je lepši. Sada je ostao bez harizme, smatra Birsen. To se nije dopalo fanovima poznatog glumca.

Razljutilo ih je to što priča o operaciji na nosu Ulusoya nije istinita. Kako se ispostavilo, sve je u najboljem redu. Lik Mehmet, kog u filmu glumi Cagatay Ulusoy ima polomljen nos, pa je korišćeno dosta šminke da se prekriju navodni ožiljci od preloma. Očigledno je Cagatay u filmu odradio toliki dobar posao da je i poznata novinarka posumnjala u tračeve.

Nakon što su joj fanovi Cagataya Ulusoya skrenuli pažnju na to, Birsen je odgovorila da zbog ljubavi prema glumcu nije videla očigledne stvari i da su joj misli odlutale. Potom su fanovi popularnog glumca poslali Altuntas veliki broj fotografija sa seta serije Yesilcam da je uvere da je sve u najboljem redu. Iako je priznala grešku, novinarka nije obrisala vest o navodnoj operaciji nosa sa sajta na kom piše.

Nakon ovoga, mnogi su složni da bi novinari u Turskoj trebali više pažnje da obraćaju na to šta glumci snimaju i na kvalitet projekata, a ne sude po izgledu nečijeg nosa i generalno fizičkom izgledu.

NOVO - Hande Ercel ima novog momka?! (FOTO)

By: TV Exposed