Sumeyye Aydogan i Caner Topcu o seriji Donence

Nova serija Kanala D Donence, u produkciji D Media i režiji Serdara Gozeleklija, odbrojava dane za susret sa publikom.

Sumeyye Aydogan i Caner Topcu o seriji Donence

Foto Credits: IMDB

Projekat Donence, koji je već privukao pažnju publike svojim video najavama, u utorak, 4. jula, biće pred publikom svojom prvom epizodom.

Sumeyye Aydogan i Caner Topcu, vodeći glumci serijala Donence, koji ugošćuje mlade talente, kao i majstorske glumce, dali su veoma posebne izjave o seriji i svojim likovima.

Sumeyye Ayydogan, koja će u novoj seriji dati život liku Gece i napomenula da su bili veoma fina porodica na setu, izrazila je svoja osećanja ovim rečima:

„Mislim da je Donence priča koja će otvoriti veoma dobra vrata u našem društvu. Jer kada sam se stavila na mesto Gece, bila sam veoma uzbuđena što sam osetila da se zaglavila u nekoj situaciji. Oživljavanje takvog lika je zaista uzbudljivo. Uzbudljivo je i to što mog oca igra Emre Kinay, a majku mog lika Didem Inselel, jer su oni veoma iskusni glumci... Postali smo veoma lepa porodica, srećna sam zbog sebe.“.

Drugačiji osećaj

Pominjući da Donence ima drugačije mesto u njegovoj karijeri, Caner Topcu je rekao:

Donence je moj šesti posao i osetio sam uticaj koji nikada u životu nisam osetio, Donence je veoma slatka serija i nadam se da će se dopasti i publici . Ranije sam radio zajedno sa Sumeyye u jednom projektu i zaista sam želeo da ponovo saradjujemo. Toliko smo želeli, univerzum je prihvatio.”.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Kutsi i Hazal Filiz Kucukkose o ulogama u seriji Uvey Anne / Maćeha

By: TV Exposed