Šta se to desilo oko finala serije Cukur – Turci kažu skandal!

Turska serija Cukur je završena, ali umesto tugovanja zbog kraja serije, fanovi imaju mnoge nedoumice. Prema njihovom mišljenju, finale ovakvog projekta nije prošlo ni blizu kao što je očekivano.

Šta se to desilo oko finala serije Cukur – Turci kažu skandal!

Foto Credits: IMDB

Za to navode nekoliko zaista ubedljivih činjenica. Kompanija Ay Yapim se nije mnogo potrudila da reklamira finalnu epizodu. Glavni glumci čak nisu ni pozvali fanove da odgledaju kraj serije. Scenarista i kreator projekta Cukur Gokhan Horzum se nije pojavio na gala koncertu održanom povodom finala ove serije.

Niko od glumaca se nije na društvenim mrežama oprostio od svog lika u seriji, što je gotovo uobičajna stvar u turskim serijama. Od strane Ay Yapima takođe nije bilo fotografija kojima bi se oprostili od serije Cukur.

Aras Bulut Iynemli je otpratio na društvenim mrežama producente kompanije Ay Yapim.

Turski mediji su odmah pokrenuli temu šta se to desilo vezano za sam kraj ovog projekta. Mnogi pišu da se pre tri nedelje kada je ekipa imala slobodno nekoliko dana dogodio nekakav skandal. Kao što obično biva u takvim situacijama, do konflikta dođe ili zbog ljubavnih odnosa ili zbog novca. Sve više se priča da je u pitanju ovo drugo.

Glavni glumci serije Cukur nisu želeli da obnove svoje ugovore i stiče se utisak da je problem nastao zbog novca. Ovo je već treća priča o problemima sa novcem u veoma popularnim turskim serijama. Prethodne dve su vezane za seriju Hercai i Uyanis Buyuk Selcuklu.

NOVO - Ada Masali – serija koja će obeležiti ovo leto?!

By: Milt-TV Exposed