Važna epizoda za seriju Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Iako je gledanost u prve dve epizode turske serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, sa Keremom Bursinom i Hafsanur Sancaktutan u glavnim ulogama, bila ispod očekivanja, u trećoj epizodi je počela promena.

Važna epizoda za seriju Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Foto Credits: IMDB

Kako je serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše dobila bolje ocene prošle nedelje, povećalo se i interesovanje publike za projekat. Zato je četvrta epizoda serije toliko važna.

Uz odraz visoke energije i snažne harmonije dvoje glavnih glumaca u ovom projektu, koraci uspona počeli su da se čuju u TV seriji Ya Cok Seversen.

U ovom trenutku, rezultati koji će se dobiti u 4. epizodi ove turske serije su od velikog značaja.

Zanimljiva dešavanja

Zanimljivi događaji će se desiti u novoj epizodi, koja će biti emitovana u četvrtak, 27. jula. Važnost je velika i zbog toga što je to deo, odnosno epizoda koja će odrediti kako će se dalje pratiti gledanost serije.

Očekuje se da će se približavanje likova Ateša i Lejle nastaviti u 4. epizodi, nakon treće epizode koja je imala ​​i ljubavne scene dvoje glavnih glumaca. Lejla nastavlja da iznenađuje Ateša, ali je i potpuno “uronjena” u njega. Lejla, koja želi da impresionira Ateša, počinje da privlači više pažnje.

Šokiran Lejlinim postupcima, Ateš je impresioniran njom i počinje da sumnja u neke stvari. Ateš počinje da se pita ko je Lejla. Hoće li Ateš saznati Lejlin pravi identitet?

Ya Cok Seversen je na Kanalu D u četvrtak u 20.00!

NOVO - Nastavlja se sudjenje Ozanu Guvenu

By: TV Exposed