Fahriye Evcen napušta seriju Alparslan Buyuk Selcuklu?!

Serija Alparslan Buiuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuk će u ponedeljak upotpuniti sezonu svojom novom epizodom. Lik Akce Hatun, koju igra Fahriye Evcen se korak po korak kreće ka smrti.

Fahriye Evcen napušta seriju Alparslan Buyuk Selcuklu?!

Foto Credits: IMDB

Fahriye Evcen, koja je četiri godine bila odsutna sa setova jer se se posvetila sinu, ponovo se pojavila pred svojim fanovima sa projektom Alparslan na početku sezone.

Ipak, želja za radom i energija poznate glumice bili su dovoljni da ostane u priči samo jednu sezonu. Biće ozbiljan problem za seriju što producent Emre Konuk nije uspeo da ubedi Fahriye da ostane u projektu. Mnogi zahtevi fanova ove serije, koji su navikli na Evcen u njoj i žele da lik Akce Hatun ostane u priči, nažalost neće se ostvariti.

Iz komentara na društvenim mrežama možemo razumeti da oproštaj lika Akce Hatun iz serije  Alparslan, čija će nova epizoda biti emitovana u ponedeljak, 23. maja, veoma uznemirava publiku.

„Ne ubijajte Akcu. Ne mogu da gledam bez nje”, samo su neki od komentara fanova na društvenim mrežama.

Fahriye Evcen, kojoj veoma nedostaje sin Karan i koja je veoma umorna u okruženju snimanja, smatra da ne može da radi na setu istim tempom u novoj sezoni i zato želi da ode.

Sa smrću Akce Hatun, koja je sebi ubola stomak i što smo videli u video najavi nove epizode, tok priče će se takođe dosta promeniti…

NOVO - Svi sa nestrpljenjem čekaju novu epizodu serije Yargi, šta nas sve čeka?!

By: TV Exposed