Ugur Gunes u novoj vojnoj seriji Avci / Lovac

Proteklih godina emitovane su dve serije vojne sadržine, koje su svoja imena upisali u istoriju turskih TV serija. Jedna od njih je bila Soz / Zakletva i jedan od najuspešnijih projekata Star TV-a. Druga je bila serija Savasci / Ratnik koja se emitovala na Fox TV-u.

Ugur Gunes u novoj vojnoj seriji Avci / Lovac

Foto Credits: Internet Haber

Sada će se Ugur Gunes uskoro pojaviti pred svojim fanovima sa svojom novom vojnom serijom Avci / Lovac. Producent Mehmet Bozdag, koji je potpisao važne projekte kao što su Kurulus Osman, Dirilis: Ertugrul i Destan, sada će pokušati da uđe u srca publike serijom Avci. Ovaj projekat je još ranije najavljen kao digitalna serija koja će se emitovati na digitalnoj platformi kanala TRT – TRT Dijital. Očigledno je došlo do promene odluke pa će serija biti emitovana na televizijskim ekranima. Reč je o potpuno drugom projektu u odnosu na Disney Plus seriju Avci, gde će glavne uloge tumačiti Pinar Deniz i Uraz Kaygilaroglu.

Ugura Gunesa ćemo ponovo gledati u akcionim scenama sa ovom serijom o vojnicima, koja će se odvijati u današnjim uslovima. Glumac je takođe predstavio veoma efikasan akcioni performans u projektu pod nazivom Isimsizler / Bez naslova. Nastavljaju se preliminarne pripreme za ovu seriju, koja se uskoro očekuje na ekranima TRT1. Snimanje bi trebalo da počne u novembru, a možda bude na ekranu već u decembru.

Nastavljaju se pokušaji i pregovori za kompletiranje glumačke ekipe nove turske serije Avci / Lovac, čiji je scenario napisao Atila Engin. Dok je postignut dogovor sa Burakom Tozkoparanom i Idris Nebi Taskan, u štampi su se pojavile vesti da bi moglo doći do dogovora sa Gulsim Ali Ilhan, koja je napustila TV seriju Gonul Dagi.

Partnerstvo Ugura Gunesa i Gulsim Ali Ilhan u novoj seriji o vojnicima pod nazivom Avci takođe može biti veoma zanimljivo. Ljubitelji vojnih serija željno iščekuju projekat.

View this post on Instagram

A post shared by Gülsim Ali (@gyulsim)

NOVO - Slab start serija Tuzak i Hayat Bugun

By: TV Exposed