Alparslan Buyuk Selcuklu se vratio na tron gledanosti!

Juče je emitovano nekoliko novih epizoda turskih TV serija. Dan je obeležio povratak istorijske serije Alparslan Buyuk Selcuklu, odnosno početak nove sezone, kao i početak nove sezone serije Yasak Elma.

Alparslan Buyuk Selcuklu se vratio na tron gledanosti!

Foto Credits: IMDB

Na veliko zadovoljstvo fanova TV serije Alparslan Buyuk Selcuklu, projekat se vratio novom sezonom. Povratak i odmah prvo mesto u svim kategorijama rejtinga! Epizoda 1, sezone 2 koja je emitovana sinoć ostvarila je total rejting od 5.11, AB od 6.19 i ABC1 od 5.89 – dovoljno za tron gledanosti ponedeljkom!

To je bez dileme uticalo na pad gledanosti serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla. Epizoda 3 koja je sinoć emitovana je ostvarila total rejting od 4.83, što je za 1.37 manje od prošlog puta. U AB kategoriji rejting je iznosio 3.27 (-1.68) a u ABC1 4.69 (1.31).

Pored povratka serije o sultanu Alparslanu, juče je emitovana i prva epizoda nove sezone serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka. Ovaj projekat je sinoć u svim kategorijama rejtinga zauzeo treću poziciju. Total rejting prve epizode šeste sezone je iznosio 4.73, AB 4.36, a ABC1 5.05.Nema sumnje da borba ove tri serije za gledanost tek predstoji.

Juče je emitovana i 17. epizoda serije Seversin sa rekli bi ponižavajuće lošim rezultatima. Total rejting je iznosio 1.04, za 0.95 manje nego u prošloj. Rezultat rejtinga u AB kategoriji je 0.40, što je pad za čak 1.19. U ABC1 kategoriji pad je bio 0.60, pa je rejting jučerašnje epizode u toj kategoriji iznosio 0.95.

View this post on Instagram

A post shared by Yasak Elma (@yasakelmafox)

NOVO - Danas počinje nova turska serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da stanem u ovaj svet

By: TV Exposed