Troje novih glumaca u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Popularna turska TV serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre počinje novu sezonu sa troje novih glumaca. Evo i o kome se radi.

Troje novih glumaca u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Foto Credits: Internet Haber

Nova sezona serije Kanala D, Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja je ostavila traga utorkom uveče, u produkciji Surec Filma i produkciji Alija Gundogdua i Inci Gundogdu, adaptiranoj prema istoimenom romanu Iclal Aydin se polako bliži. Snimanje novih epizoda se nastavlja punom brzinom.

Serija, o kojoj se naširoko govori sa finalom sezone i koja broji dane do dolaska na ekran sa novom epizodom, počinje sezonu sa tri nova imena koja su dodata njenom glumačkom kadru. U novoj sezoni serije Uc Kiz Kardes, Eren Oren se pridružio seriji sa likom Mustafe Yalcina. Yigit Dikmen je zauzeo svoje mesto u seriji sa likom Ozgura Tunca. Ayca Inci će se pojaviti pred publikom sa likom Sevilay Yalcin.

Ayca Inci i Eren Oren igraće majku i sina u seriji, dok će se Yigit Dikmen sa publikom sastati kao mladi arhitekta i akademik. Već je kuriozitet kako će se tok priče promeniti uključivanjem novih likova.

Eda Teksoz sedi u rediteljskoj fotelji turske serije Tri sestre koja govori o sestrama koje se zovu Turkan, Donus i Derya, koje su međusobno veoma povezane, a scenario potpisuju Nilufer Ozcelik, Sevgi Yilmaz i Ceylan Gulec.

View this post on Instagram

A post shared by Yigit Dikmen (@ygtdikmen)

NOVO - Otkriven datum premijere novog projekta Ismaila Hacioglua

By: TV Exposed