Afra Saracoglu dobila veliki broj ponuda nakon serije Ogretmen

Serija Ogretmen je tek završena, a glumica Afra Saracoglu je već dobila zaista veliki broj ponuda. Afra je očigledno veliku pažnju privukla ulogom Gizem u ovoj seriji. Ponude se odnose i na rad u serijama ali i na reklame. Ove nedelje je dobila već pet scenarija za uloge u različitim serijama. Glumica polako čita sve ...

Afra Saracoglu dobila veliki broj ponuda nakon serije Ogretmen

Serija Ogretmen je tek završena, a glumica Afra Saracoglu je već dobila zaista veliki broj ponuda.

Afra je očigledno veliku pažnju privukla ulogom Gizem u ovoj seriji. Ponude se odnose i na rad u serijama ali i na reklame. Ove nedelje je dobila već pet scenarija za uloge u različitim serijama. Glumica polako čita sve scenarije i ne žuri sa donošenjem odluke oko narednog posla.

Takođe, pored ponuda za serije, Afra Saracoglu dobila je i ponudu za reklamu. Ponuda se odnosi na reklamu u kojoj će se ako prihvati pojaviti zajedno sa njenim dečkom Mertom Yaziciogluom. Serija Ogretmen nije opravdala očekivanja publike i zbog niskog rejtinga je brzo završena. Čini se da to nije problem za Saracoglu koja je zablistala i privukla pažnju velikog broja producenata na njen talenat.

NOVO - Novi skandal na setu serije Gonul Dagi!

By: TV Exposed