Serija Gul Masali / Ostrvo ruža već privlači pažnju

Serija Gul Masali / Ostrvo ruža sa Erdemom Kaynarcom i Gulper Ozdemir u glavnim ulogama, uskoro će se sastati sa publikom na ATV TV ekranima. Ovaj projekat iz dana u dan privlači sve više pažnje.

Serija Gul Masali / Ostrvo ruža već privlači pažnju

Foto Credits: Dizilah

U seriji Gul Masali, u kome dolazi do izražaja snažna dramska priča, na ekran će biti izneta ljubavna priča koja počinje sa Goncom, koja živi u gradskom životu, i njenim odlaskom u Ispartu.

Fotografije sa seta serije iz dana u dan povećavaju interesovanje za Gul Masali / Ostrvo ruža. Iz komentara obožavatelja Gulper Ozdemir i Erdema Kaynarce ispod fotografija, upada u oči da su već zavoleli par.

Fotografije para, koji će dati živote Gonci i Topraku, protagonistima snažne ljubavne priče, očaravaju njihove fanove. Ljubav Gonce i Topraka počeće među poljima ruža u Isparti i serija će svojom pričom i lepim slikama privući publiku.

Duo Gulper Ozdemir i Erdem Kaynarca već je dobio prelaznu ocenu publike. Gledaoci, koji misle da jedno drugom odgovaraju, sa nestrpljenjem očekuju početak priče.

Očekuje se da će serija Gul Masali, koja ima veliku glumačku ekipu, biti na ekranu sa svojom prvom epizodom u junu. Sadulah Senturk je reditelj serije, čiji datum emitovanja još nije razjašnjen.

NOVO - Selin Genc ima novu ulogu

By: TV Exposed