Turska serija Siyah Inci / Crni biser kreće u osvajanje nove publike

Serija Siyah Inci / Crni biser, koja se emitovala na Star TV-u između 2017-2018 i u kojoj su glumili Hande Ercel i Tolgahan Sayisman, trajala je 20 epizoda.

Turska serija Siyah Inci / Crni biser kreće u osvajanje nove publike

Foto Credits: Internet Haber

Serija Siyah Inci, koju potpisuje kompanija Gold Film, sa nestrpljenjem su iščekivali obožavaoci dvoje glumaca, ali nije privukla dovoljno pažnje. Ipak, u ovoj dramskoj i ljubavnoj seriji, publika je kao partnere cenila Hande Ercel i Tolgahana Sayismana.

Serija, koja je kratko emitovana u Turskoj, na putu je da osvoji jednu evrospku zemlju, posebno sada!

Uskoro početak emitovanja

Siyah Inci će se uskoro emitovati u Španiji! Iako serija nije dobila očekivanu pažnju u Turskoj, očekuje se da će serija Siyah Inci / Crni Biser izazvati veliki odjek u Španiji za fanove Hande Ercel, čija je popularnost u međunarodnoj areni postepeno porasla nakon uloge u TV seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata.

Razlog leži i u tome što je Kerem Bursin, glavni  muški glumac ove serije, nekoliko puta posetio Španiju i dočekala ga je velika baza fanova, a interesovanje za seriju se dodatno povećalo.

Broj pratilaca na Instagram nalogu Hande Ercel dostigao je 30 miliona objavljivanjem serije Sen Cal Kapimi u više od 80 zemalja. Nakon njenog uspeha u TV seriji Sen Cal Kapimi, procenjuje se da će se Siyah Inci ovoga puta govoriti u zemlji kao naziv serije za koje je španska publika veoma zainteresovana.

NOVO - Funda Eryigit o trudnoći i venčanju

By: TV Exposed