Hande Ercel, Elcin Sangu i Pinar Deniz na korak od novih serija!

Napredak internacionalnih digitalnih platformi na tržište turskih serija je nezaustavljiv. Najnovija glumica koja će se prema najavama i još uvek nezvaničnim informacijama pojaviti u seriji jednoj od njih je Hande Ercel.

Hande Ercel, Elcin Sangu i Pinar Deniz na korak od novih serija!

Foto Credits: DiziCentral

Prateći trend uspeha kompanije Netflix širom sveta, tradicionalne Holivudske kuće su otpočele svoju borbu za korisnike na globlanom nivou. Tim putem krenula je i kompanija Disney Plus. U 2019. godini, ova kompanija pokrenula je svoj striming servis nazvan Disney Plus. Tokom pandemije, broj pretplatnika i korisnika ove digitalne platforme je dostigao brojku od 114 miliona!

Prošle godine uložili su 18.6 miliona dolara za kreiranje sopstvenog sadržaja. Disney plus u korak prati Netflix, koji je nakon Azije otpočeo svoj rad i u Turskoj. Serija The Protector bila je ulaznica Netflixa u svet turskih serija. I to veoma dobra ulaznica i sjajan projekat. Ljudi iz Disneya imaju drugačije planove. Oni ne žele da se ograniče samo na jedan projekat, već da svim ljudima koji prate turske serije predstave nekoliko projekata sa superstarovima u glavnim ulogama.

Prvi projekat ove digitalne platforme u Turskoj je serija Kacis koja se već snimanj. U njoj glavne uloge tumače Engin Akyurek i Irem Helvacioglu. Priprema se i ogroman projekat u kom će glavni lik glumiti Aras Bulut Iynemli. Tu nije kraj poslovima. Kompanija Ay Yapim priprema seriju za Disney Plus u kojoj će prva zvezda biti Can Yaman. U pitanju je najverovatnija serija El Turco koja donosi priču o pravoj istorijskoj ličnosti, turskom oficiru koji je oslobodio italijansko selo od feudalnih lordova.

Prema pisanju turske štampe, Pinar Deniz je veoma blizu dogovora sa ovom digitalnom platformom. U pitanju je serija na kojoj će raditi uporedo sa serijom Yargi. Pregovori Disney Plus-a i Hande Ercel su u poodmakloj fazi i kako pišu mediji ne bi bilo iznenađenje da se ceo dogovor uskoro i ozvaniči.

Pored nje, pri kraju su pregovori i sa Elcin Sangu koja se načelno dogovorila za rad na noviom projektu. Ukoliko ne bude većih promena i iznenađenja, Hande Ercel, Pinar Deniz i Elcin Sangu postaće novi glavni glumci novih serija digitalne platforme koja tek pravi svoj proboj na tržištu i polju turskih serija.

Tokom leta će biti i ozvaničen početak rada ove svetski poznate digitalne platforme u Turskoj, a prema nekim za sada nepotvrđenim informacijama ne bi bilo iznenađenje da na njoj pored svih navedenih superstarova gledamo i Halita Ergenca, Kerema Bursina i Afru Saracoglu.

Ukoliko istraju u nameri i dogovore uslove sa svim ili većinom od ovih glumaca, Disney Plus će bez dileme svakako postati jedan od glavnih igrača kada su turske serije u pitanju.

NOVO - Turske serije u 2022. godini - TV projekti ili internet serije?!

 By: Milt-TV Exposed