Demet Ozdemir otkrila šta joj je životni san (FOTO)

Glumica je 13. oktobra imala uživo intervju na Instagramu za Panteneov projekat društvene odgovornosti, koji najavljuje već neko vreme. Ayse Arman je razgovarala sa Demet Ozdemir. Najpre je glumica predstavila kampanju u kojoj je bila. Potvrđujući da su uz žene koje se bore protiv raka i koje su izgubile kosu zbog procesa lečenja, pozvala je ...

Demet Ozdemir otkrila šta joj je životni san (FOTO)

Glumica je 13. oktobra imala uživo intervju na Instagramu za Panteneov projekat društvene odgovornosti, koji najavljuje već neko vreme.

Ayse Arman je razgovarala sa Demet Ozdemir. Najpre je glumica predstavila kampanju u kojoj je bila.

Potvrđujući da su uz žene koje se bore protiv raka i koje su izgubile kosu zbog procesa lečenja, pozvala je osećajne ljude da doniraju perike. Kasnije je Demet Ozdemir iskreno odgovarala na pitanja Ayse Arman o kakvoj budućnosti sanja.

Ističući važnost sanjanja i da nikada nije prestala da sanja, Demet Ozdemir je rekla: „Ne pravim dugoročne planove jer se svi moji snovi ponekad oblikuju postepeno. Kažem da leti sanjam ovako nešto, vezano za moj posao, pa nešto drugo ... ali ne mogu to da zamislim za 10 godina “.

Mlada glumica je svoju želju podelila na sledeći način: „Želim da igram ključnu ulogu u nečem drugom i želim da igram sa devojkama i da otvorim školu plesa. Nije znala ples u drugim gradovima, sa devojkama. Ovo je jedan od mojih snova koje najviše želim da ispunim i koji mi se čini najudaljenijim. „

By: TV Exposed

NOVO-Novi lik u seriji Kuzey Yildizi Ilk Ask